THE NEW CHAPTER?

THE NEW CHAPTER?

WE ALL NEED A FRESH START SOMETIMES RIGHT?
ELLER NETOP AT PÅBEGYNDE ET NYT KAPITEL…

DEN GRUNDLÆGGENDE TANKE BAG MIT “DÆKNAVN” ER, AT JEG KONSTANT ØNSKER AT UDFORDRE MIG SELV & NETOP ØNSKER AT VÆRE I EN ON-GOING LÆRINGSPROCESS & UDVIKLING.

DA JEG FOR SNART 3 ÅR SIDEN VALGTE AT RYKKE MINE RØDDER OP & FLYTTE FRA SJÆLLAND TIL JYLLAND, VAR DET STARTEN PÅ ET NYT KAPITEL I MIT LIV, SOM SAMTIDIG AFFØDTE MIT NYE INSTAGRAM NAVN, NEMLIG: _THENEWCHAPTER. 
HENSIGTEN VAR, AT JEG VILLE STARTE MED AT BLOGGE, PARALELT MED MIT JOB SOM INDKØBSELEV VED BESTSELLER, MEN JEG FIK HOLDT MIG SELV TILBAGE.
NU GODT OG VEL 3 ÅR EFTER, HAR JEG FÅET MODET PÅ AT STARTE ENDNU ET NYT KAPITEL, I FORM AF MIN NYE PLATFORM THENEWCHAPTER.DK. MED EN KÆMPE VIDEN SAMT INTERESSE FOR FASHION & MED MERE TID PÅ HÅNDEN, HAR JEG AF OPFORDRING & LYST VALGT AT DELE UD.

JEG HÅBER I VIL TAGE GODT I MOD & GIVE MIG SPARING & FEEDBACK.

PEACE!

MIN COMMI - MIN NYE FØLGESVEND!

MIN COMMI – MIN NYE FØLGESVEND!

NO COMMENTS

Feel free to give your feedback

COMMENTS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NEXT

THE NEW CHAPTER?