THE NEW CHAPTER?

FASHION FLASHBACK

JEG ER GÅET I NOSTALGI-MODE! 

DET AT NØRDE I TRENDFORCAST’ HÆNGER OFTEST SAMMEN MED ET TILBAGEBLIK I MODEHISTORIEN. TRENDS UDSPRINGER SOM REGEL FRA TIDLIGERE TENDENSER I FORNYEDE VERSIONER.

SPORTSWEAR TENDENSEN ROCKER VIRKELIG FOR TIDEN, HVILKET SÆTTER MINE TANKER TILBAGE TIL 00’ERNE & MIN EGEN STORHEDSTID I 2670 GREVE! OVERSIZE ADI HOODIE, TOO TIGHT MISS SIXTY BUKSER & DE HELT HURTIGE TN! DENNE SPORTWEAR RENÆSSANCE HAR FÅET MIG TIL AT ERHVERVE MIG ET PAR GODE GAMLE NIKE TN & DET SVEDIGSTE KAPPA TRACK SUIT! JEG SYNES SELV DET ER COOL AT MIXE DET FEMININE,  SPORTY & HERREINSPIREREDE UNIVERS. DERFOR HAR JEG PARRET MINE SNEAKS MED ET KLASSISK JAKKESÆT FRA SELECTED I SAMME GRØNNE NUANCE.
JEG HAR KØBT MINE NIKE HOS FOOT LOCKER.

MIT KAPPA TRACKSUIT KAN I SE PÅ ET TIDLIGERE INSTA-POST, HVOR JEG HAR PARRET DET MED ET PAR SOCK BOOTS. SÆTTET ER KØBT HOS QUINT & MINE SOCK BOOTS HOS NELLY

img_2519img_2864RANDERS IS DENMARKS FASHION CAPITAL ATM. – WITHOUT EVEN KNOWING!

1 COMMENT

  • Anette Melkjær

    Hvor er det fint at kombinere på den måde👌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

COMMENTS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NEXT

THE NEW CHAPTER?