FASHION FLASHBACK

BABY BLUES

Hey Homies,

Først en mindre indskydelse omkring mig og mit bloggerprojekt.
Jeg er perfektionist, så når jeg sætter mig noget for, arbejder jeg utrolig detaljeorienteret og bliver nok aldrig 100% tilfreds. Derfor er det begrænset hvad jeg har postet indtil videre, da jeg ønsker mit koncept skal være gennemført og fordi jeg ønsker at udarbejde gennemarbejdet materiale. Jeg har dog tendens til at overanalysere og gennemtænke ALT her i livet, hvilket godt kan blive en stopklods for mig til tider. MEN jeg bliver jo heller ikke 100 meter mester uden træning! Så here we go …

BABY BLUES, skal som udtrykkets oprindelige betydning ikke handle om en graviditets depression (heldigvis da), men referere til farven Baby Blå. (& yes, I have a thing with allitterations!)
Jeg har siddet og kigget lidt runways for de kommende sæsoner og er blevet lidt forelsket i denne farve.
skaermbillede-2017-10-21-kl-20-37-09

Dem af jer som kender mig og jer der følger mig på Instagram, har nok lagt mærke til mine seneste sæt opslag. Jeg har altså en ting med tone i tone outfits, eller generelt bare sæt der matcher. Det må være my kind of OCD.
Derfor gad jeg mega godt selv rocke det her all baby blue outfit! skaermbillede-2017-10-20-kl-22-51-06

SOLBRILLER: POPMAP SKJORTE: GESTUZ: STØVLE: TIMBERLAND SOKKER: OFF-WHITE ULDJAKKE: MANGO STRIK: JIL SANDER TASKE: CELINÈ JEANS: ISABEL MARANT / SIMILAR

Jeg har samtidig også forelsket mig lidt i den her læderjakke fra Gestuz, som I kan se nærmere på HER.

skaermbillede-2017-10-21-kl-23-27-23

ALL FOR NOW – PEACE!

 

NO COMMENTS

Feel free to give your feedback

COMMENTS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NEXT

FASHION FLASHBACK