BABY BLUES

HEADING HOME

– I hvert fald det meste af tiden –

I min jagt på at blive glad for tilværelsen, har jeg truffet en beslutning,  en beslutning om at være fri og kunne gøre hvad jeg har lyst til, når det passer mig! En beslutning om at kunne omgive mig med mennesker der har plads i mit hjerte, når jeg har behov for det og ikke være låst fast et bestemt sted i landet. Okay, jeg lyder melankolsk nu, men det er netop dét jeg forsøger at arbejde mig ud af.
Det jeg pønser på er, at tiden er kommet, hvor jeg har behov for, at tilbringe mere tid tilbage på Sjælland.

Det kan være en svær balance at opretholde ens relationer, når man er draget på tværs af landet. De sidste snart 3 år, har jeg til tider følt mig utilstrækkelig og utilgængelig overfor de menneskser, som har stort betydning for mig. Ikke ensbetydende med, at mine nye bekendtskaber og omgangskreds betyder mindre, men jeg kan mærke, at mine rødder og Køvenhavnstrup trækker i mig ikgå’ (lidt jysk har jeg da lært).

Min beslutning har selvfølgelig medført, at min stilling hos Companys er opsagt uden at jeg har en plan B for et nyt job – hvilket egentlig ikke stresser mig, men netop gør at jeg føler mig lettet og vigtigst af alt FRI.
Jeg har dog ikke opsagt mit lejemål i Aarhus, endnu, da jeg ikke er helt klar til at give 100% slip og samtidig gerne vil have muligheden for, at kunne hoppe lidt frem og tilbage mellem øen og fastlandet – I know i’m rootless & restless!
Og så orker jeg egentlig heller ikke endnu et flytteprojekt (5 forskellige adresser på 3 år – dygtigt N. Holm)

I skrivende stund sidder jeg på vej til Sjælland, og imorgen starter jeg mit Københavnerliv rigtig fint ud ved, at være inviteret til netværksmmiddag af Bloggers Delight. Al min nyeerhvervede fritid giver samtidig god mulgihed for, at jeg kan opbygge et inspirerende univers herinde.

All for now – Møjn!

heading-home

NO COMMENTS

Feel free to give your feedback

COMMENTS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NEXT

BABY BLUES