HEADING HOME

LOVELY LILAC

Hello!

I går aftes var jeg lige en tur forbi Tivoli Food Hall på deres åbningsdag. Som navnet afslører, ligger det ved Tivoli overfor Hovedbanegården.
Det er bestemt et besøg værd, det er lidt hyggeligere og mere intimt end Westmarket og Torvehallerne, efter min personlige mening.
Vi fik en Flat White Russian fra Riccos og Drumsticks fra Chicks by Chicks – ret lækkert!
Jeg kommer helt sikkert til at prøve de andre lækre madboder derinde en anden gang.

SUMMER SS 18
På vej hjem havde jeg fin tid til at læse en trendreport om de kommende farver til Spring/Summer 18, og faldt over en rigtig fin lys lilla / lavendelfarve. Modehusene har selvfølgelig haft adgang til disse trendreports og color forcast i noget tid, så farven er allerede at finde hos nogle brands.

udklip
Jeg har, as we speak, bestilt denne lodne fætter ovenfor, i netop den omtalte trendfarve. Skoen er spøjs, men mega cool og så er farven spot on! Pumpen er fra Nelly og de kører pt. 30% rabat på denne, which make sense når det er en kinda’ åben sko, det holder mig dog ikke tilbage, selvom vi nok render rundt i minusgrader inden længe.  Tanken er at style dem med et par lyse Jeans og for at komme udenom frosne fusser, vil jeg putte en tennis sok i.
Jeg har forelsket mig i et Brand der hedder Off-White – cool, fasinerende og alsidig dude der står bag, Virgil Abloh, som han hedder. (Tjek det ud, hvis ikke I allerede har set det hypet, på de sociale medier). Han laver nogle røv-seje knæhøje tennissokker, som jeg også viste i mit BABY-BLUES indlæg, måske de skulle være et julegaveønske…. (mama, u readin’?)

collage

1: Jakke fra Ganni 2:Sweat Hoodie fra Stig P – 3: Jeans fra Tommy Hilfiger

Derudover har jeg fundet ovenstående styles. Jeg synes jakken fra Ganni er virkelig fin og specielt farven. Jeg har længe manglet en hoodie og synes Stig P, rammer et godt bud, med velour snørre, som detalje. Straight leg denim jeans er bare et must-have og så har Tommy Hilfiger lavet en rigtig fin momfit model.


CYPERN IMORGEN

Og nå ja, så smutter jeg lige en tur til Cypern imorgen, bare lige for at udskyde det med kulden.
Jeg tager afsted med min veninde Cecillie, fra Aarhus (@Cecillieprisfeldt på instagram) – Go follow, hun er ret cool til det med billeder 😉

Det er en uges ferie på østkysten af Cypern og på den tyrkiske del af øen, vi skal bo på et hotel som hedder Noahs Ark, det ser vanvittigt ud!
Der bliver rig mulighed for at kunne følge med løbende på Instagram. Ellers skal jeg nok lave et indlæg når jeg er retur i dk igen.

All for now!

NO COMMENTS

Feel free to give your feedback

COMMENTS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NEXT

HEADING HOME