LOVELY LILAC

LAST NIGHT

Hey Folks,

I går havde jeg en hyggelig aften i Horsens. Jeg var inviteret til et event på hovedkontoret for RE:DESIGNED BY DIXIE & OW INTIMATES.
Her fik mig og nogle andre bloggere lov til at se begge brands fine kontorfaciliteter, samt et kig på de kommende kollektioner. Det var et hyggeligt intimt arrangement og jeg fik muligheden for at snakke lidt med andre bloggere.
ow

Det er mit gode vennepar, Sonja & Nicolai, der står bag OW INTIMATES. De gør et super godt stykke arbejde og jeg synes deres kollektioner er virkelig cool – minimalistisk og stilrent. Jeg har virkelig stor respekt for hvad de har opnået hidtil og de fortjener virkelig KÆMPE opmærksomhed!
So far, er det undertøj et undertøjsbrand, men de står klar med SWIM kollektion fra Spring 18.
img_4186
Jeg havde forinden eventet set mig lidt varm på et undertøjssæt fra OW og heldig som jeg var lå der i den fornemmeste goodiebag netop det sæt. Sættet hedder Yulia og i kan finde det her.
Jeg har i samtidig fået muligheden for at give lidt videre til jer der læser med. I kan få 25% rabat på webshoppen frem til den 1. december, hvis I bruger koden NADIA.

Jeg nyder virkelig at høre når folk præsenterer noget, som de er passioneret omkring. Og så bliver jeg samtidig høj af at være i kreative miljøer. Jeg fik lidt et savn til min tid på Selecteds kontor og mit indkøbsarbejde. Specielt fordi RE:DESIGNED is all about leather, og jeg er specialiseret læderindkøber.

Nedenfor er der lidt billeder af de lækkerier der blev serveret for os. Det var 1401 fra Vejle der stod for maden – virkelig velsmagende!  Alt i alt et virkelig hyggeligt, nede på jorden men perfekt arrangement.

food

NO COMMENTS

Feel free to give your feedback

COMMENTS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NEXT

LOVELY LILAC